New new new!

HEJ GOTT FOLK!!!!


Idag var jag nere på stan (Ginatricot) with my mami. Och vi köpte jeans leggins som är beiga, ser nästan ut som chinos fast inte lika pösiga, haha! Skit snygga iallafall! Sen åkte vi till fältan och köpte converse! Vita med hög krage! Skit nöjd! Och imorn är det ju SPANIEN som gäller förfan! Är skit taggad :D Kommer vara där en vecka och kameran åker SJÄLVKLAAART med!!!!!! Så hoppas ni har det här i sveriges nästan skrämmande vädersvängningar medans jag ligger och njuter av solen och fotar ;)

PUSS PUSS VANESSA!


Legginsen.. 199 spänn!


Diggar fan bilden! Åt världens största jordgubbar!

MONTIS <3

idag var jag i skolan som vanligt... men sen gick jag o anna till stan, jätte kul!! o de slutade med en blå-vit randig tröja från H&M o en glass med jordgubb & choklad från montis. menmen nu har jag tre läxor framför mej som jag måste göra... juste, ska till nordiska skolspelen imorn igen, vi får se hur de går -.-' kolla annas blogg oxå annalager.blogg.se

kram mikkan

Shopping med Annika <3

ja, idag skulle jag vart me lisa men hon dissade mej för nåra kompisar... menmen jag träffade annika o vi hittade en jätte fin jacka från vila!!! plus att jag hittade ett par super snygga gladiatorskor med klack :)

 

kram mikkan

Ipod nano blå, gul/ annan färg?


OMG! HJÄLP MIG ATT VÄLJA FÄRGEN! ETT SVÅRT BESLUT OCH KOMMER ÅNGRA MIG DIREKT!
/ V

basket

ja, idag hade jag en match 9... sorligt. nåra av dom vi mötte träffade jag på nordiska... utagningen, o vi vann me 25 ungefär :D menmen sen var jag me annika, lovisa & antonia. men så gick lovisa helt plötsligt. så vi gick o åt på gyllenstjärnan. sen var vi lite på fältan o skulle leta efter gula kläder för antonia sk ava MOFASA (fast man kan oxå säga mostafa, hehe) men sen sekade vi en match, tkr att jag  va jätte duktig på att hålla tiden :)

pussar mikaela


Döda trän

Har precis kommit hem från en liten tur på fältöversten med my mom. Fick två böcker Breaking dawn (på svenska) och Revolutionary Road. Ska snart träffa Carro och Emma, men Carro är på sats och vi får inte tag på henne. Sedan sover jag hos Caroline, kanske tar med kameran. Hoppas på en fotorunda någon dag i detta underbara uppfriskande vårväder!


Östermalm är inte alls lika häpnadsväckande vacker utan solsken, men ändå fridfull.

fredag äntligen!

idag var jag i skolan ofcourse (a) men jag fick sluta 1 för jag & anna ( och egentligen lovisa oxå) gå på en utagning till NORDISKA SKOLSPELEN. dem andra där var jätte duktiga, men jag tkr att de gick okej... men jag får visa upp mej mer nästa fredag. men jag har vart helt borta hela kvällen :( lisa har ju oxå arvid, amanda & johannes här  vilket inte gör de bättre :P men nu ska jag va lite scocial!

Kram mikkanpikkan

Våren är här (Men det är fortfarande kallt)

Fan vad glad jag var idag när jag vaknade upp och såg att himlen var blå och då menar jag inte blå med vita prickar utan BARA BLÅ! Måste vara ett bra tecken, inte sant? Hehe. Så, idag har inte hänt något speciellt planerat Kikis fest med henne och Alba, mycket trevligt, vi pluggade även till Kemiprovet som vi har nästa vecka. Längtar verkligen till fredaaag! (då är festen) och dagen där på, lördagen, ska jag kanske.. typ 90 % säkert, sova hos Carro! Det var åratal sen! By the way har köpt en klänning, igår, från Bikbok, men gick idag på rasten och bytte den till XS, otroligt! S var för stort.. och då menar jag väldigt för stort. Och så har jag fått en ny skrivbordsstol, så sitter här nu och snurrar runt samtidigt som jag skriver detta inlägg!
Kan lägga in bilder på dessa saker senare, ifall jag har tid, har nu den perioden då jag inte sitter så länge vid datorn!
Kom ihåg: Grey's Anatomy ikväll!!!!

Kram Vanessa

Glasögon... :S

idag var jag på synundersökning, jag fick vet att jag är närsynt så jag behöver glasögen. men jag behöver dom bara när jag ser på tv o på vissa lektioner.... men jag kan verkligen inte bestämma mej vilka!
antingen ett par bay ray lr va de nu heter lr ett par prada står det mellan
 
kram glasögonormen mikkan 


Idag köpte jag..


Tunika från HM Divided


Grått baslinne, hm divided


Blommig bikini, hm 129:-

Marilyn Monroe



HM Divided, 149 :-

så gulliga...

vanessa & michelle va o tittade på min match idag,så gulligt av dem,  dom hade oxå med sej linnea & ludvig. som tur va så vann vi!

kram mikaela


Pink sky


....Välkomna våren med denna rosa himmel - Imorgon kommer våren, ja, det är sant, dom sa det på vädret

Morning sunday


Katten Findus för ganska längesen, men jag gillar bilden och redigeringen. Vad tycker ni?

Godmorgon, det är ganska underligt att jag vaknar så tidigt på söndagar, då man ska sova länge.. hmm. Nåväl, idag ska jag titta på Mikaelas basketmatch med michelle, som verkar ha blivit en tradition and we don't break traditions.
Tänkte kolla på lite Scrubs avsnitt nu.
MORS!

vilken klänning...

jag & celine testade lite klänningar på gina för att det är kul plus att vi vill att michelle ska ha en glamourfest, så vilken tkr ni va snyggast. jag gjorde oxå en makeover på celine!!!

kram / mikaela & celine

12345

before
celine före

after
efter

Smoothie time!


Uttråkad + foto = sant

Måste vara hemma och vila idag.. men jag vill inte vila.. jag vill FOTA! och ingen har förbjudit mig? så.. foto blir det.

 
TYCKER ATT DENNA BILD ÄR HELKUL!

Billigt och bra..!


Men är jag cool eller?



Testa att göra dina egna Ben & Jerry glassar! Hittade länken hos Miqq.

Måste blogga när jag har tråkigt

Ooooh.. vill ha mina converse snart, skulle vilja ha vita.. men 38 ½ är typ slut i hela Sthlm!!! Då blir man ju såklart sur? Men funderar på någon annan färg... vad skulle vara fint? Vill ändå ha någon ljus färg.. Ni kan väl hjälpa mig och tipsa om fina färger på converse, SKULLE VARA SKIT SNÄLLT!


En blogg är tråkig utan bilder.. På bilden är det mina och Mikaelas skor, hon har conversen..


ÄR MAN SJUK SÅ ÄR MAN

Kom precis hem från skolan 11.30, skulle egentligen sluta 15.50 (NOTERA 15.50!!!!) en fredag.. det säger vi NEJ till!
Visste redan imorse att jag inte mådde bra, men mamma tvinga mig till skolan för att göra matteprovet, som gick sådär.. gick alltså  hem efter det. Tänkte kolla på lite scrubs avsnitt från säsong 5 som jag laddat ner.. scrubs, ah.. en av mina favoritserier! Så nu ligger jag här i sängen, fixar lite bilder, men som sagt.. SCRUBS NU ALLTSÅ!


Krya på dig Vanessa

/Vanessa


12/3 17:40.13

idag va de skola som vanligt... vi fick tillbaka 2 prov faktiskt o de gick bra på båda, men jag har inga mer kommentarer om det. jag har oxå mött celine vid seven fö rjag skulle få tillbaka mina basketkläder. sitter o gör läxor nu o ska träffa anna snart på östermalmstorg, eftersom vi har träning me skolaget idag. vi får se hur jag skämmer ut mej idag....menmen, måste fortsätta nu...

kram mikaela

ALL TIME LOW

Matteprovet väntar imorgon... nervöst!
Vilar nu med lite All Time Low-låtar.. omg dom är så grymma! Ska träffa Ellinor och Sofia snart, var med dom igår också, dom slutade 3 idag, tillfälligt.. så ringde dom och då ville dom göra något.

IDAG VILL JAG HAR VÄRME


KAN DET BLI MER SNÖ?


Det slutar ju aldrig att snöa. Jag som hade hoppats på våren! Igår.. var det ju typ.. tja.. 5 + grader? Hur härligt som helst! Och idag, ett vackert vinterland. Precis när våren är påväg, blir det snöoväder! Kan det bli mer otur?!

Herre jisses.. pluggandet är inte över! Har matte prov på fredag, och det är FREDAG DEN TRETTONDE! Börjar plugga redan idag eftersom matte inte är min starkaste sida. Önska mig lycka till! Mamma och jag ska göra smoothie nu och sedan ska jag göra 10 uppgifter i matte som mamma gett mig. Nerladdningen av John Tucker Must Die är nästan klar, 99 % och den har stått så nu ett tag, men hoppas att den blir klar efter att jag har gjort mina uppgifter så kan jag se på den. Den är riktigt bra, inte sant?!
Puss vanessa :P


RÅPLUGG

Plugg plugg plugg..... OH!
Har pluggat i flera timmar nu, men det mesta har faktiskt fastnat i huvudet så snart är jag väl klar *hoppas jag*. Idag köpte jag ett par solglasögon, eller jag.. mamma köpte dem. Mer för skojs skull faktiskt, men någon nytta kommer det väl finnas. Jag fick även lite berlocker från pärlshopen..! Så vill verkligen bli klar med pluggandet så att jag kan få fixa och trixa lite med halsband och armband. nåväl.. får fortsätta plugga so nu. Den dödar verkligen mig...!



Jag i Spanien i november


MISSLYCKAT

idag va de skola igen... men de va okej, men jag göra allt på engelska projektet eftersom catti va sjuk :( men sen åkte jag hem med anna. när jag kmr hem ringer celine o frågar om honf år låna basketkläder , så hon kom över. vi satt och åt o jag skulle ta fram min fysikbok för att vi har prov imorn! o den ligger inte där.... så jag får skicka iväg celine. så gick jag till tunnelbanan o missar tåget precis o de va 10 min till nästa tåg så jag gick upp o tog bussen. men sen gick allt bra... tror jag... men vi får se hur de går imorn iaf....

kram mikaela

vi kom överens att den va nåt för oss ;)


Bara vanligt vatten


Älskar den här bilden. Redigeringen passar bra och bilden är snygg i svartvitt. Tagen av Vanessa K (jag). Skriv gärna vad ni tycker om bilden!

MILANO

Jag var sjuk nästan hela lovet så jag var tvungen att ta pencillin... inte så kul... men jag fick iaf åka på shopping resa till MILANO! jag har shoppat sjukt mkt!! väldigt kul :) har lite bilder jag kan visa..!

kram Mikaela


6/3

idag var det väldigt tråkigt har haft ett samhällsprov och ett franska prov plus att jag skulle skriva klart uppsatsen på svenskan. trodde aldrig skolan skulle ta slut.... me nu har jag hela helgen att se fram emot! ska spela match imorn o träff alite folk, sen på söndag ska jag va me becca & anna o vi ska dricka varm choklad & äta pannkakor!muumss!! men vi ska oxå träna till fysik provet som jag inte fattar nåt av.... men de orkar jag inte tänka på nu!

puss & kram Mikaela :)

Ännu ett


Ännu ett till armband, är riktigt nöjd med denna också... :)
Kram vanessa

Min nya hobby.

När jag var mindre typ 10, 11 år så höll jag på jätte mycket med pärlor. Jag höll på med det jätte länge och gjorde super fina armband (vad jag trodde).  Men sen så gick det några år och jag brydde mig inte om att pilla med små trådar och pärlor. Men nu idag när jag, kiki, celine, carro & ella gick in i denna lysande underbara affär pärlshopen så slog det mig igen att det var jätte kul att hålla på med pärlor! så jag köpte ett flätat svart läder band och några peace märken och vips nu är det ett underbart armband, tyvärr lite för stort men det ska ordnas!


Rätt snyggt tycker jag...!


HAHA SKOJAR DU?!

 18 Mars på kanal5 drar "Den rätte för Amir Akrouti" igång! Finns det inte redan Den rätte för rosing (som kommer ikväll 20.00 på kanal5!) Asså visst bögar är ju roliga :D men är det inte lite överdrivet...? att ha värsta programmet... eller är det bara min åsikt? Vad tycker ni?

RSS 2.0